Top richtlijnen van frietkraam huren

Ben je eruit en wensen zijn je gaarne ons snackkar huren voor op jouw festiviteit, trouwplechtigheid of overige gebeurtenis? Dan kun je via de website een geschikte evenement ontdekken, welke een snackkar op je locatie verzorgt. Daarnaast is dit geoorloofd om meteen via die pagina een prijsopgave met te vragen.

Onderstaande menu’s zijn uit te breiden betreffende bijvoorbeeld schepijs. Wilt u dan ook met genoegen gebruik maken betreffende een frietwagen? Ofwel verdere weten over de uitbreidmogelijkheden? Neem vervolgens aanraking op.

Hou dan immers enigszins rekening met dit volgende: er fungeert een stopcontact (220V) in een straal van 30 meter aanwezig te bestaan. Tevens dien daar voldoende ruimte bestaan om de wagen neer te zetten. Tegelijk dienen wij op een hoogte te zijn van dit aantal mensen het aangaande een fruitwagen toepassing gaat produceren, waardoor u gasten niks tekort aankomen.

Wist jouw trouwens dat jouw ingeval mobiele frietkraam veelal behoorlijk wat restafval overhoudt? Bijvoorbeeld indien er doch één gehaktstaaf wordt besteld. Teneinde het te voorkomen, en het gemak met een duidelijke prijs te melden, heeft Friet & Snacks On Wheels ons berekentool opgezet.

Bij dit inhuren aangaande ons frietwagen worden veelal vraagtekens gezet omtrent de prijzen. Veelal zijn daar pakketten waarbij je alleen dien berekenen hoe heel wat je ‘doorgaans’ kwijt gaat bestaan, en daar voortkomen nog weet weleens onduidelijkheden aan.

Bijkomend pluspunt daarvan kan zijn het dit heel wat gezelliger kan zijn teneinde betreffende een gehele band tezamen ons overheerlijk frietje te drinken.

Boek nu menu Een Luxe ofwel V.I.P. voor in de maanden april, mei ofwel juni en wij maken de menu helemaal met

De middelen worden vers bereid op locatie in onze frietkraam. Daar Limburg erom geroemd wordt breedvoerig en langdurig event te kunnen vieren, kan zijn er ons exclusief avondvullend menu mogelijk. Daarmee kunnen de klanten vijf uur onbeperkt smullen.

Andere kramen Bij het kunt u ook niet alleen voor het huren met een frietkraam terecht. We beschikken over ons arsenaal met wagens en kraampjes, waaronder popcornkarren, ijscokarren, of ook ons haringkar.

Met een collectie over 6 soorten verse friet en een asssortiment aangaande 26 soorten snacks met veel andere sauzen kan u dan klik hier ook met de gasten hemels onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

Vooraf vormt u dan ook een keuze uit veel menu’s welke u alsnog kunt aanvullen met verscheidene opties. Afhankelijk aangaande een menukeuze ogen we vervolgens één ofwel meerdere uren op dit door u aangegeven gebied met de Frietwagen met huis.

Bij het huren aangaande een frietwagen in Groenlo zijn daar verschillende opties. Ook niet iedereen wensen zijn ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen zal friet en de standaard snacks voldoende bestaan.

Vul hieronder de gegevens in en krijg per mail een prijsopgave. Wij zullen u hierna uitproberen binnen 12 uur te contacten ieder telefoon ofwel via een mail. Bedankt voor de interesse!

Ik denk het je dan met je ervaring razendsnel voorbij komt daar waar een knelpunten uithangen en hoe dit beter kan. En voor zo'n frietkraam is een zoveel extra handjes die voor 2 cola en een frietje aankomen werken allicht enkel doch makkelijk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Top richtlijnen van frietkraam huren”

Leave a Reply

Gravatar